WordPress Onderhoudspakketten

WordPress Onderhoudspakketten

Door de ontwikkelingen en de afhankelijkheid van websites is het belangrijk om je website goed te onderhouden. Je hebt daardoor minder tijd om je te richten op je bedrijf terwijl je website steeds belangrijker voor je word. Wij zijn dagelijks bezig met het onderhouden van WordPress websites en webshops en dus hier helemaal in thuis.

  • Frequent gecontroleerde updates
  • Eerlijke tarieven
  • 24/7 monitoring en opvolging
  • Vakkundig support van specialisten
14-day free trial 14-day free trial Vergelijk onze pakketten
Wordpress Onderhoudspakketten

Advies nodig?

Heb je advies nodig over welk pakket het beste bij jouw website of webshop past, een pakket op maat nodig, of wil je meerdere pakketten tegelijk afnemen?

Neem contact met ons op.

2 maanden GRATIS
Jaarlijks
Maandelijks

Voordelen van een onderhoudspakket:

Regelmatige veiligheidsupdates WordPress
Zowel je CMS systeem zelf als de plug-ins en thema’s worden geupdate. Eventuele problemen bij het updaten worden direct opgelost.

Regelmatige backups
Mocht er een keer toch iets misgaan wordt er regelmatig een backup van je bestanden en database gemaakt. Zo zal er vrijwel nooit belangrijke informatie verloren gaan.

Support en werkzaamheden
Je kan altijd contact opnemen met vragen betreft je WordPress website. Zo sta je er nooit helemaal alleen voor.

Rapportages
Via de rapportages krijg je inzicht in wat je website doet. Zo zie je duidelijk waar je nog kan verbeteren en groeien.

Wat klanten zeggen:

Richard de Graaf

Eigenaar webshop

Ik heb inmiddels 1,5 jaar het premium onderhoudspakket en bevalt goed. Geen bericht is goed bericht. De rapportages geven mij een mooi overzicht dat er toch veel gebeurt ondanks ik verder geen waarschuwingen ontvang. Top werk jongens!

Amelia Cabal

Blogger

Ik hoef geen zorgen meer te maken over alle updates in WordPress en backups.

Simone van Heumen

Founder platform

Ik had een technisch vraagje over een plugin die plotseling verwijderd was van mijn website. Ik kwam op een handig artikel van jullie site terecht, maar kwam er nog niet uit. Gelukkig stond er gelijk iemand bij de chat voor me klaar! Ik heb gelijk een oplossing meegekregen, bedankt!

Ivonne van Schoonhoven

Founder platform

Vorige week een onderhoudspakket afgenomen omdat mijn website traag opende en al lange tijd niks is geupdate. Ondanks de feestdagen ben ik snel geholpen en is mijn website weer schoon en sneller dan dat hij was.

Martin

Eigenaar Callcenter

Website laten optimaliseren voor snelheid, echter lukte het niet met CDN. Maar dat ligt niet aan hun buiten dat is de site zonder CDN al snel genoeg. Erg tevreden met de samenwerking en de communicatie was uitstekend.

Huseyin Murad Önal

Eigenaar rijschool

Opdrachten in de beste condities zijn uitgevoerd. Heel erg tevreden met onze websites.

WordPress website onderhoudspakketten vergelijken

Als ondernemer is het hebben van een website erg belangrijk, maar wat veel mensen niet weten, of erg onderschatten, is dat het onderhouden van de website misschien wel nog belangrijker is! Ja, je leest het goed: een website dient onderhouden te worden. Ook als de website is gebouwd in WordPress. En daarom worden er tegenwoordig regelmatig verschillende onderhoudspakketten voor WordPress aangeboden. Graag vertellen we je waarom onderhoudspakketten interessant zijn voor jou en waar je dan voor moet kiezen.

In al onze pakketten

WordPress website onderhoud

Het is van belang dat je WordPress website goed is onderhouden. Het CMS wordt continue verbeterd en daarom worden er regelmatig updates uitgebracht. Soms zijn het kleine updates, maar soms zijn het ook belangrijke grote updates die je niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan updates wat betreft de veiligheid van je website. Wanneer je deze updates niet geregeld doet dan loop je het risico dat Google jouw website onveilig vindt of nog erger; dat je website wordt gehackt, want WordPress is vanwege de populariteit een klein paradijs voor hackers. Dit kan je bezoekersaantallen kosten en dus klanten.

  • Nooit meer gestress over de werkbaarheid van je website
  • Handmatig en gecontroleerde periodieke updates
  • Een unieke bereikbaarheid tot onze support
  • Al vanaf €15 p/m, maatwerkpakket ook mogelijk!
Use free directly
WordPress Onderhoud
WordPress Dashboard
Belangrijk voor Google en jouw bezoeker

WordPress website optimaliseren

Het onderhoud van een WordPress website bestaat helaas niet alleen uit het doen van updates. Het is ook van belang om je te focussen op het optimaliseren van de WordPress website.

Een WordPress website optimaliseren is een tijdrovende klus, maar niet één die je zomaar kan verwaarlozen. De laadsnelheid van je website is namelijk een belangrijke factor voor de ranking in de zoekmachines. Google houdt van gebruiksvriendelijke websites en de laadtijd is daar onderdeel van. Daarnaast heeft de gebruiksvriendelijkheid grote invloed op een positieve gebruikerservaring van bezoekers. Hoe beter de gebruikerservaring, hoe meer kans op conversies. En uiteindelijk dus ook meer omzet.

More information

Our latest articles

Bekijk onze blogpagina

What is FTP?

Reading time: ± 5 min.
Warning: Undefined variable $difficulty in /var/www/vhosts/wponderhoud.nl/httpdocs/wp-content/themes/axtheme/templates/layout/layout-postcard-large.php on line 55

The abbreviation FTP stands for File Transfer Protocol. This is a protocol that facilitates the exchange of files. If you are going to upload files to your website, you will undoubtedly use this protocol. Over the years, FTP has changed quite a bit. For example, a new variant of this protocol has appeared: SFTP. Compared to FTP, that variant is a lot safer, so more and more people choose SFTP. However, you do need an encrypted connection for this. What are FTP servers? The terms FTP and server go hand in hand with each other. To be able to exchange...

Read this article

The WPBakery plugin for WordPress

Reading time: ± 3 min.
Warning: Undefined variable $difficulty in /var/www/vhosts/wponderhoud.nl/httpdocs/wp-content/themes/axtheme/templates/layout/layout-postcard-large.php on line 55

The WPBakery plugin is a plugin that allows you to easily customize the layout of your page. You work with blocks, as it were; you can develop every block on your website to your liking with WPBakery. Easy, fast and versatile; these are the main features of WP Bakery. At the moment WPBakery is one of the most popular page builder plugins. Other similar plugins that are popular include Divi and Elementor. What is the best page builder plugin for you depends on your own preferences. In this article you will find all (important) information about the WPBakery plugin for...

Read this article

Persoonlijk advies?

Je kunt ons altijd bereiken voor een praatje en vrijblijvend advies.
Neem contact met ons op

© WPmaintenance.com 2011 - 2022 | All rights reserved | WordPress Maintenance is part of Artitex