WordPress Onderhoudspakketten

WordPress Onderhoudspakketten

Door de ontwikkelingen en de afhankelijkheid van websites is het belangrijk om je website goed te onderhouden. Je hebt daardoor minder tijd om je te richten op je bedrijf terwijl je website steeds belangrijker voor je word. Wij zijn dagelijks bezig met het onderhouden van WordPress websites en webshops en dus hier helemaal in thuis.

  • Frequent gecontroleerde updates
  • Eerlijke tarieven
  • 24/7 monitoring en opvolging
  • Vakkundig support van specialisten
14-day free trial 14-day free trial Vergelijk onze pakketten
Wordpress Onderhoudspakketten

Advies nodig?

Heb je advies nodig over welk pakket het beste bij jouw website of webshop past, een pakket op maat nodig, of wil je meerdere pakketten tegelijk afnemen?

Neem contact met ons op.

2 maanden GRATIS
Jaarlijks
Maandelijks

Voordelen van een onderhoudspakket:

Regelmatige veiligheidsupdates WordPress
Zowel je CMS systeem zelf als de plug-ins en thema’s worden geupdate. Eventuele problemen bij het updaten worden direct opgelost.

Regelmatige backups
Mocht er een keer toch iets misgaan wordt er regelmatig een backup van je bestanden en database gemaakt. Zo zal er vrijwel nooit belangrijke informatie verloren gaan.

Support en werkzaamheden
Je kan altijd contact opnemen met vragen betreft je WordPress website. Zo sta je er nooit helemaal alleen voor.

Rapportages
Via de rapportages krijg je inzicht in wat je website doet. Zo zie je duidelijk waar je nog kan verbeteren en groeien.

Wat klanten zeggen:

Richard de Graaf

Eigenaar webshop

Ik heb inmiddels 1,5 jaar het premium onderhoudspakket en bevalt goed. Geen bericht is goed bericht. De rapportages geven mij een mooi overzicht dat er toch veel gebeurt ondanks ik verder geen waarschuwingen ontvang. Top werk jongens!

Simone van Heumen

Founder platform

Ik had een technisch vraagje over een plugin die plotseling verwijderd was van mijn website. Ik kwam op een handig artikel van jullie site terecht, maar kwam er nog niet uit. Gelukkig stond er gelijk iemand bij de chat voor me klaar! Ik heb gelijk een oplossing meegekregen, bedankt!

Ivonne van Schoonhoven

Founder platform

Vorige week een onderhoudspakket afgenomen omdat mijn website traag opende en al lange tijd niks is geupdate. Ondanks de feestdagen ben ik snel geholpen en is mijn website weer schoon en sneller dan dat hij was.

Martin

Eigenaar Callcenter

Website laten optimaliseren voor snelheid, echter lukte het niet met CDN. Maar dat ligt niet aan hun buiten dat is de site zonder CDN al snel genoeg. Erg tevreden met de samenwerking en de communicatie was uitstekend.

Theorie Bank

Rijschool

We hadden onderhoud nodig voor onze wordpress websites en ze hebben meer dan genoeg beste service verleend.

Mohamed El Boayadi

Eigenaar webshop

Toppers zijn het! Sinds wponderhoud mijn website onderhoud is mijn website geen 1 keer meer gehackt. Nu kan ik me echt richten op verkoop ipv problemem oplossen op website.

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent88%
Very good12%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Top werk

Rated 5 out of 5
12 May 2020

Ik heb inmiddels 1,5 jaar het premium onderhoudspakket en bevalt goed. Geen bericht is goed bericht. De rapportages geven mij een mooi overzicht dat er toch veel gebeurt ondanks ik verder geen waarschuwingen ontvang. Top werk jongens!

Richard de Graaf

Optimalisatie dienst

Rated 5 out of 5
11 February 2020

Website laten optimaliseren voor snelheid, echter lukte het niet met CDN. Maar dat ligt niet aan hun buiten dat is de site zonder CDN al snel genoeg. Erg tevreden met de samenwerking en de communicatie was uitstekend! Bedankt!

Martin

Prima support

Rated 5 out of 5
30 January 2020

Ik had een technisch vraagje over een plugin die plotseling verwijderd was van mijn website. Ik kwam op een handig artikel van jullie site terecht, maar kwam er nog niet uit. Gelukkig stond er gelijk iemand bij de chat voor me klaar! Ik heb gelijk een oplossing meegekregen, bedankt!

Simone van Heumen

Vlotte afhandeling

Rated 5 out of 5
2 January 2020

Vorige week een onderhoudspakket afgenomen omdat mijn website traag opende en al lange tijd niks is geupdate. Ondanks de feestdagen ben ik snel geholpen en is mijn website weer schoon en sneller dan dat hij was. Erg blij mee!

Ivonne van Schoonhoven

Professionele dienstverlening

Rated 5 out of 5
2 November 2019

Handig die wekelijkse rapportages.

Ik zie snel en overzichtelijk de groei van mijn website en webshop.

Thomas Kukabango

WordPress website onderhoudspakketten vergelijken

Als ondernemer is het hebben van een website erg belangrijk, maar wat veel mensen niet weten, of erg onderschatten, is dat het onderhouden van de website misschien wel nog belangrijker is! Ja, je leest het goed: een website dient onderhouden te worden. Ook als de website is gebouwd in WordPress. En daarom worden er tegenwoordig regelmatig verschillende onderhoudspakketten voor WordPress aangeboden. Graag vertellen we je waarom onderhoudspakketten interessant zijn voor jou en waar je dan voor moet kiezen.

In al onze pakketten

WordPress website onderhoud

Het is van belang dat je WordPress website goed is onderhouden. Het CMS wordt continue verbeterd en daarom worden er regelmatig updates uitgebracht. Soms zijn het kleine updates, maar soms zijn het ook belangrijke grote updates die je niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan updates wat betreft de veiligheid van je website. Wanneer je deze updates niet geregeld doet dan loop je het risico dat Google jouw website onveilig vindt of nog erger; dat je website wordt gehackt, want WordPress is vanwege de populariteit een klein paradijs voor hackers. Dit kan je bezoekersaantallen kosten en dus klanten.

  • Nooit meer gestress over de werkbaarheid van je website
  • Handmatig en gecontroleerde periodieke updates
  • Een unieke bereikbaarheid tot onze support
  • Al vanaf €15 p/m, maatwerkpakket ook mogelijk!
Use free directly
WordPress Onderhoud
WordPress Dashboard
Belangrijk voor Google en jouw bezoeker

WordPress website optimaliseren

Het onderhoud van een WordPress website bestaat helaas niet alleen uit het doen van updates. Het is ook van belang om je te focussen op het optimaliseren van de WordPress website.

Een WordPress website optimaliseren is een tijdrovende klus, maar niet één die je zomaar kan verwaarlozen. De laadsnelheid van je website is namelijk een belangrijke factor voor de ranking in de zoekmachines. Google houdt van gebruiksvriendelijke websites en de laadtijd is daar onderdeel van. Daarnaast heeft de gebruiksvriendelijkheid grote invloed op een positieve gebruikerservaring van bezoekers. Hoe beter de gebruikerservaring, hoe meer kans op conversies. En uiteindelijk dus ook meer omzet.

More information

Our latest articles

Bekijk onze blogpagina

How do WordPress plugins work?

Reading time: ± 4 min.

Are you curious about how WordPress plugins work? The operation of these plugins can be called both simple and complex. As a user, the operation is simple, but the underlying technology is quite complex. In this article we would therefore like to give a detailed answer to the question 'How do WordPress plugins work?'. WordPress plugins If you have a WordPress website, you can't really ignore the plugins. With plugins you add functionalities to your website, make your website safer and make managing your website easier for yourself. Tip: do not unnecessarily install many WordPress plugins on your website. The...

Read this article

Guide: How to use DirectAdmin

Reading time: ± 4 min.

How should you use DirectAdmin? What should you take into account when using DirectAdmin? What should you not change in DirectAdmin? And how can you log in to DirectAdmin? In this article we answer all these questions. With these answers you are able to use DirectAdmin the right way! What is DirectAdmin? To put a website online, you need two things: a domain name and hosting. After you have chosen a hosting provider, you automatically get access to a panel. This is a panel with which you can adjust all kinds of things behind the scenes. Many hosting companies opt...

Read this article

Persoonlijk advies?

Je kunt ons altijd bereiken voor een praatje en vrijblijvend advies.
Neem contact met ons op

© WPmaintenance.com 2011 - 2023 | All rights reserved | WordPress Maintenance is part of Artitex